Saammaateqatigiinnissamut Isumalioqatigiissitap suliassai

Saammaateqatigiinnisamut Isumalioqatigiissitap Ilulissani ulluni 11. - 15. august 2014 ataatsimeerngaarnini naammassivaa. Ataatsimiinnermi Isumalioqatigiissitap suliarisassatut siunniussassai anguniagassaalu sinaakkusersorneqarput. Saammaateqatigiinneq sorpassuarnik imaqarsinnaavoq, taamaammallu pingaaruteqarpoq Isumalioqatigiissitap siunissami suliassai pillugit siunniussanik aalajangersaanissaq sinaakkusersuinissarlu. Isumalioqatigiissitami ilaasortaq Aviâja Egede Lynge, Isumalioqatigiissitami eqqartorsimasatik pillugit ima nassuiaateqarpoq:

Saammaateqatigiinnissamut Isumalioqatigiissitami ilaasortaapput:

Aviâja Egede Lynge, Amalie Lynge Pedersen, Ida Mathiassen, Jens Heinrich, Klaus Georg Hansen aamma ataqqinaatilimmik ilaasortaq Karla Jessen Williamson.